Direct live een geile meid aan de lijn? Bel 0906-0207 en beleef het zelf!

Van studiebol tot wilde seksbom

Meer pornofilms zien? KLIK HIER!

Hoi lieve Lust lezers. Mijn naam is Iris, ik ben een 24-jarige vrouw uit Amsterdam, wiens leven onlangs totaal is omgeslagen. Wat ik jullie over mezelf kan vertellen is dat ik nooit echt in het middelpunt van de aandacht heb gestaan. Ik deed niet mee met de meiden die zich wilden opmaken, al op jonge leeftijd wilden gaan stappen en er alles aan deden om in de aandacht te vallen van de jongens. Nu? Nu zie ik mezelf als een seksbom. Dit is mijn verhaal.

Ik werd onmiddellijk rood van het blozen. Het gesprek met Jared duurde lang. Erg lang. De woorden ‘Tenminste, als je bent wat ik zoek,’ bleven maar door mijn hoofd ratelen. Ik was zo betoverd van zijn mooie, charismatische looks dat ik niet wist waar ik moest kijken. Wat wilde hij precies van me? Wat zocht hij in zijn nieuwe marketingmedewerker? Het salaris dat me geboden werd was gigantisch. Meer dan ik ergens anders in dezelfde branche zou kunnen krijgen. Waarom wist ik niet. Na een tijdje te kletsen over het bedrijf en de werkzaamheden die ik zou gaan verrichten, kreeg ons gesprek plotseling een hele andere wending. “Maar,” zei hij.. “voordat ik je de baan aan kan bieden, wil ik zien wat voor vlees ik in de kuip heb.” Ik begreep niet helemaal wat hij bedoelde, maar voordat ik iets kon zeggen stond hij op, en liep hij naar me toe en kwam hij achter me staan. “Kijk, wat ik voor me zie is een leuke, aantrekkelijke jongedame die weet wat ze kan en wil.. maar volgens mij zit er veel meer in jou,” terwijl hij zijn afmaakte voelde ik plots twee handen op mijn schouders. Ik schrok er een beetje van, en ik kreeg een raar gevoel van binnen. Iets in me zei: ‘Dit kan niet.. dit mag niet.’ Het andere stemmetje in me gaf me een warm gevoel en wilde meer. “Volgens mij heb ik aan jou een hele goede binnen ons bedrijf, alleen weet je het zelf nog niet.” Zijn handen zakten langzaam over mijn lichaam naar beneden richting mijn borsten, en terwijl hij er zachtjes in kneep zei hij: “Ik weet wel zeker dat jij me hier kan helpen.” Ik kon nog niet helemaal bevatten wat er gebeurde, maar het eerste stemmetje leek te winnen. Ik duwde zijn handen van me af, maar zei niets. Ergens vond ik het ook wel spannend wat er gebeurde.. die aandacht krijg ik normaal nooit van een man. “Jammer,” zei hij. Toen ik me bedacht dat dat ene woordje waarschijnlijk betekende dat ik de baan niet zou krijgen, ging er van binnen een knop om. Ik draaide mijn stoel om, pakte zijn hand vast en begeleide deze langzaam mijn truitje in. Ik had geen idee wat er gebeurde en het was voor het eerst dat mijn C-cup door een mannenhand betast werden.. Terwijl hij mijn andere hand vastpakte en deze over zijn kruis begon te wrijven, ging plots mijn telefoon. Mijn moeder, of ik snel naar huis kon komen.. Shit! “Ga maar,” zei Jared. “Maar ik verwacht dat je er morgen rond 9 uur weer bent. Pas dan krijg je te horen of je de baan krijgt of niet.” Ook die dag zou een spannende dag worden…

Wil je verder lezen hoe Iris werd omgetoverd van saaie studiebol tot een wilde seksbom? Lees dan het volgende deel van het verhaal op AmateurXL!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.