Direct live een geile meid aan de lijn? Bel 0906-0207 en beleef het zelf!

Sex met de babysitter

Meer pornofilms zien? KLIK HIER!

Mijn vrouw en ik hebben sinds korte tijd een kleine. Omdat we alle twee een goede baan hebben, wisselen we de dagen af dat we moeten werken. Soms gaat dat niet, dus moeten we iemand inhuren die op ons zoontje kan passen.

Een paar weken terug was Nikki op een vrijdag weer aan de beurt, een studente (20) pedagogiek die geld verdient als oppasser. Een heerlijke meid, met een egaal perzikenhuidje en zandkleurig haar. En bovendien nog eens gezegend met een mooi lichaam. Ze heeft goede ronde billen en borsten die niet al te groot zijn. Helemaal mijn smaak.

Ze zou die vrijdag tot vijf uur ’s middags op mijn zoontje passen. Onverwachts mocht ik iets eerder weg van werk, dus trof haar aan toen ik thuis kwam. Ze was een boek aan het lezen. ,,Hoi, wat bent u vroeg,” zei toen ik binnenstapte. ,,Ja, we mogen eerder weekend vieren. Wat lees je voor een boek?” Ze gaf met een rood gezicht aan dat ze een boek las over de geschiedenis van seks. ,,Uh.. voor mijn verjaardag gekregen van een vriendin. Ik dacht: als die kleine slaapt, heb ik toch tijd over, dus kan ik het even lezen.”

Ik ging naast haar zitten en vroeg of ik het boek eens mag zien. Ik sloeg een pagina open waar een koppel elkaar neukt, terwijl er eentje ligt vastgebonden en geslagen wordt met een zweepje. ,,Heb jij dat weleens gedaan,” vroeg ik haar. Ze had niet meteen een antwoord klaar en moest even nadenken. Dan giechelend: ,,Ja, ik probeer eigenlijk alles wel uit.” De combinatie van de kinky beelden in het boek en de gedachte dat Nikki naakt vastgebonden aan een bed ligt en geneukt wordt, zorgde ervoor dat mijn lul begon te steigeren. Nonchalant probeerde ik het te verbergen, maar Nikki had het al snel door. Ik wist, dat zij het wist. Zij wist, dat ik wist dat zij het wist. Er ontstond een stilte. Toen schoof ze mijn kant op en
legde haar hand op mijn broek, die omhoog was gekropen. ,,Die is groot zeg,” zei ze al voelend en ritste vervolgens mijn broek open. Met alle kracht in haar tengere armen begon ze me hard te rukken.

Ondertussen voelde ik met mijn hand haar tieten, die lekker in mijn hand pasten. Ze stond op en deed haar broek en shirt uit, zodat ze in Eva-kostuum voor me stond. Vervolgens ging ze zitten op mijn paal. ,,Ik wil dat je me neukt. En hard,” zei ze, nu niet meer zo verlegen. Zonder erbij na te denken dat het bijna vijf uur is, neukte ik haar keihard. Al kreunend en hijgend zag ik dat ze zo’n grote lul in haar studentenperiode nog niet veel was tegengekomen. ,,Ohhh, wat is dit lekker,” schreeuwt ze het uit. ,,Hij is zo groot. Je vult heel mijn kutje.”

Door haar geile woorden neukte ik haar steeds harder. Ze nam weer plaats op mijn pik en bereidde mijn lul alsof het een paard is. Een snel paard. Terwijl ze gillend klaarkwam, hoorde ik op de achtergrond gerommel bij de voordeur. Mijn vrouw! Ik legde mijn hand daarom op de mond van Nikki, die op mijn lul nog na zat te genieten. Snel verstopte ik haar in de badkamer, achter het douchegordijn. Zelf probeerde ik nog een boxershort aan te doen, maar dat lukte niet meer. Mijn vrouw komt de kamer binnengelopen en ziet me – inmiddels met slappe lul – staan in de slaapkamer. ,,Zo, waarom ben jij naakt,” zag ik haar denken. Ik: ,,Oh, ik ga even douchen. Had ik opeens zin in.” Ze geloofde het. Mijn vrouw: ,,Ik ga boodschappen doen. Heb je de oppas geld gegeven?” Ja, natuurlijk, antwoordde ik. Toen mijn vrouw de deur achter haar dichtdeed, leip ik de douche in en trof een naakte Nikki aan. ,,We moeten nog wat afmaken,” zei ze en ging op haar knieën zitten. Ze nam mijn slappe lul in haar lekkere pijpmondje en zorgde ervoor dat ie weer lekker hard werd. Al pijpend zoog ze me klaar.

Patrick

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.