Direct live een geile meid aan de lijn? Bel 0906-0207 en beleef het zelf!

Het geile kantoorsletje!

Meer pornofilms zien? KLIK HIER!

Sinds een jaar was Daan werkzaam bij een kleine drukkerij. Vanaf het begin had hij al een leuke klik met Leonie, de secretaresse. Ze hielden dan ook regelmatig samen pauze en hadden zo nu en dan zeer diepgaande gesprekken. Het onderwerp seks kwam echter nooit ter sprake.

Daan was van nature erg verlegen. Hoewel hij Leonie een heel geil wijf vond, durfde hij dat nooit te zeggen. Maar o, wat wilde hij haar graag neuken. Ze was 1,75 lang, slank, cup C en had een lekker strak kontje. Ze was altijd vrij zedig gekleed, steeds in broek of rok (meestal tot knie) en altijd met een jasje aan of trui.

Een maand geleden begon er echter iets te veranderen. In hun gesprekken noemde Leonie hem gekscherend steeds vaker schatje. Daan, die langzaam een beetje los kwam, durfde zelfs een beetje terug te flirten. Veel zocht hij daar nog niet achter. Het was allemaal maar spel, zo dacht Daan. Totdat ze elkaar tegenkwamen in de keuken en ze tegelijk iets uit het keukenkastje wilden pakken. Zonder opzet streek Leonie met haar borsten langs de rug van Daan. Een gebeurtenis die bij beiden iets losmaakte. Daan wist niet waar hij het hebben moest en was in één klap bloedgeil. Maar ook Leonie voelde opeens wel iets voor deze knappe, maar verlegen jongen. Het leek haar wel een uitdaging om deze hete knaap eens alle schroom van zich af te laten gooien.

Die vrijdag was het rustig op kantoor. Naast Daan en Leonie waren er slechts twee andere collega’s aan het werk. Toen de klok vijf uur sloeg, was het tijd om naar huis te gaan. ‘Gaan jullie maar alvast, ik moet nog even iets afmaken’, riep Daan naar zijn collega’s. ‘Ik sluit wel af. ‘

Terwijl hij achter zijn computer zat hoorde hij Bastiaan en Jurriën de trap afgaan. Hij keek om zich heen en zag Leonie nog altijd bij de receptie zitten. Ze waren alleen. Leonie glimlachte en gaf Daan een knipoog. Hij besloot het heft eens in handen te nemen en stapte op haar af. Terwijl hij naast haar stond, probeerde hij stiekem in haar blouse te kijken. Dat deed Daan wel vaker, als hij stond en Leonie op haar bureaustoel zat. Ook ditmaal keek hij weer voorzichtig recht in de spleet tussen haar borsten.
Daan haalde diep adem en zei: ‘Ik kreeg het gister warm van je toen je tegen me aanstond.’
‘Hoezo?,’ vroeg Leonie, met een glimlach op haar gezicht. ‘Het gevoel van jouw borsten tegen mijn rug maakte me behoorlijk opgewonden’, aldus Daan. ‘Nou,’ reageerde Leonie. ‘Dan vind je het vast wel leuk als ik mijn tieten voor je tevoorschijn haal.’

Met een geile blik in haar ogen knoopte ze haar blouse open en trok haar BH uit. Vol bewondering staarde Daan naar die twee schitterende memmen, een volle cup C schatte hij zo. Leonie stond op en zette haar lippen op de zijne. Al snel kwam haar tong langs zijn lippen en drong naar binnen. Ze nam zijn handen en legde deze op haar billen. ‘Hiervan droom ik al maanden’, zei Leonie. ‘Ik wil je steeds aanraken en heb me al vaker in moeten houden om je niet te bespringen. De afgelopen maand heb ik me ‘s avonds regelmatig klaar gevingerd, me voorstellend dat jij diep in me zat.’

Aangemoedigd door die woorden kleedde Daan zich uit. Ook Leonie ontdeed zich van haar rokje en string. Daarna nam hij één van haar prachtige, harde tepels in zijn mond en begon eraan te likken en te zuigen. Zijn handen daalden af naar haar billen en hij streelde haar bilspleet, om vervolgens al zoenend langs haar buik naar beneden te dalen. Leonie ging weer onderuit gezakt zitten op haar bureaustoel, waarna Daan met zijn tong haar natte kutje likte. Afwisselend ging hij met zijn tong door haar hele spleetje, stopte zijn tong er diep in of zoog op haar clitje. Kronkelend zat Leonie op haar stoel en haar ademhaling werd steeds heftiger. Op het moment dat Daan een vinger diep in haar kutje stak, kwam ze gillend klaar.
Uitgeput zat Leonie op haar stoel, haar borsten licht op en neer gaand van haar hijgende ademhaling. Na een aantal minuten kwam ze langzaam bij. ‘Dat had ik nodig’, liet de lekkere secretaresse weten. ‘Ik was zo geil.’

Ze ging staan en gaf Daan opnieuw een tongzoen. Geil fluisterde ze in zijn oor dat ze nu ook wel wat ontspanning nodig had. Ze besloot likkend naar beneden te gaan, eerst langs zijn borst en tepels, daarna over zijn buik om vervolgens de kop van zijn harde lul in haar mond te nemen. Vervolgens likte ze de hele paal, tot en met de ballen aan toe. Weer bij de eikel aangekomen opende ze haar mond, waarna Daan zijn pik in haar warme mond voelde glijden. Dit werd hem al snel te veel, en onder een luide kreun spoot hij zijn ballen leeg tot diep in haar keel. Vol genot slikte ze de hele lading door, terwijl er nog een straaltje sperma uit haar mondhoek naar beneden liep.

Moe maar voldaan raapten Leonie en Daan hun spullen bij elkaar. Samen besloten ze naar het huis van Daan te gaan, waar ze samen nog een lang en geil weekend beleefden. En ze wisten dat de vrijdagmiddag voortaan nooit meer hetzelfde zou zijn.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.