Direct live een geile meid aan de lijn? Bel 0906-0207 en beleef het zelf!

Een tante is ook maar een vrouw

Meer pornofilms zien? KLIK HIER!

‘Stop die knoerperd in mijn poeperd.’ Giselle wist niet wat ze hoorde, was dat echt de stem van tante Mies? Ze had haar tante al een tijdje niet gezien en deze zonnige dag had haar uitermate geschikt geleken voor een onverwacht bezoekje en een kopje thee. Dus was ze op haar fietsje gesprongen en naar het afgelegen huisje in de duinen gefietst. Eenmaal aangekomen bij het schattige huisje, had ze haar fiets tegen het hek gezet en aangebeld, omdat er niet gereageerd werd, was ze achterom gelopen.

Achter de heg hoorde ze dus die gekke zin: ‘Stop die knoerperd in mijn poeperd.’ Giselle keek voorzichtig om het groen en ze schrok van wat ze zag. Haar voluptueuze tante Mies zat op handen en knieën op het gazon en ze had helemaal geen kleren aan! Haar zware borsten zwabberden heen en weer en ze schudde met haar dikke witte billen. Achter haar stond een vent, dat kon ze zien aan zijn harige billen. Hij was een beetje door zijn knieën gezakt. Toen zag Giselle dat hij met zijn handen zijn grote stijve piemel naar beneden drukte. Tante trok met haar rechterhand een bil een beetje naar opzij en die kerel probeerde zijn pik in het bruine sterretje te mikken. Het leek eerst niet te lukken. ‘Toe dan slappe zak, stop die leuter in mijn hol!’ Tante schreeuwde bijna, ze leek wel kwaad.

Giselle begon te blozen van wat ze allemaal zag. Ze had best al eens van seks gehoord en ze wist dat daar een dikke piemel en een vrouwenplassertje bij hoorden. Ze had geen idee dat je ook in een kontje kon seksen. Ze keek met grote ogen hoe die man zijn piemel uiteindelijk naar binnen kreeg, en hoe die steeds dieper in de kont van tante Mies zakte.

‘Jaah, jaah, zo gaat ie goed,’ kreunde tante. De man zakte steeds dieper door zijn knieën, kwam dan weer even overeind, om vervolgens weer in te zakken. Hij steunde nu met beide handen op de bovenkant van tantes dikke kont. Giselle kon haast niet geloven hoe ver die piemel in die darm verdween. De jonge meid kreeg het er gewoon warm van en daar bleef het niet bij, haar spleetje begon te kriebelen en ze voelde dat ze een beetje nat werd. Dat had ze al vaker beleefd en Giselle wist dat als ze met haar hand over haar spleetje wreef, het gevoel nog sterker en lekkerder werd. Het zag er niet naar uit dat tante haar snel een kopje thee zou voorzetten, dus liet ze haar handje in haar roze onderbroekje glijden. Haar wijsvingertje ging als vanzelf naar haar hete plekje. Goh, wat was ze nat. Zo glibberig was ze nog nooit geweest. Ze zat op haar hurken en keek toe hoe haar tante haar kont steeds achteruit duwde om de toesnellende piemel van die man tegemoet te komen.

‘Hoe zou dat voelen?’ dacht Giselle bij zichzelf. Voorzichtig probeerde ze haar natte vinger in haar kontje te duwen. Bijna moest ze een beetje schreeuwen, maar ze beet op haar tong. Het viel toch mee, toen het eerste kootje de ingang was gepasseerd, ging het eigenlijk best gemakkelijk. Net als bij tante Mies en die vent, ging het steeds sneller in en uit. Giselle betrok nu ook haar andere hand bij het spelletje. Terwijl haar rechter wijsvinger in haar sterretje boorde, gebruikte ze haar linkerhand om haar spleetje te masseren. Ze kon af en toe een kleine gilletje niet onderdrukken. Gelukkig maakten tante en die vent zoveel lawaai dat ze Giselle niet opmerkten. Tante lag te kreunen als een zeekoe en die vent gromde als een beer. Giselles handjes raasden steeds sneller door haar openingetjes, het leek wel of ze zou ontploffen, maar toch ging ze door. Tante en die vent ook, die schudden nu allebei heel erg met hun lijf. Tante schreeuwde het nu uit en ook die vent liet een kreet los, daarna zakten ze in elkaar. Op dat moment begon ook Giselle heel hard te kreunen. Ze wist niet wat haar overkwam. Wat was dit een lekker gevoel. Ze deed haar ogen dicht en liet het orgasme over zich komen. Het was zo heftig dat ze haar evenwicht verloor en voorover het gazonnetje oprolde. Tante Mies en die vent keken haar verbaasd aan.
‘Heb je alles gezien, kindje?’
‘Ja tante,’ beaamde Giselle hijgend.

‘Nou, dan weet je het: je tante is ook maar een vrouw.’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.