Direct live een geile meid aan de lijn? Bel 0906-0207 en beleef het zelf!

De geile buurvrouw

Meer pornofilms zien? KLIK HIER!

Ik had haar wel eens zien lopen. Lange benen, strak kontje, lange blonde krullen en prachtige borsten. De nieuwe buurvrouw was er één uit duizenden. Iemand die mannen bespeelde met haar ogen en vrouwen ter plekke onzeker kon laten voelen. Haar houding schreeuwde seks. Ik kon mijn ogen vaak niet van haar afhouden als ze de lift instapte en ze haar blouse strak streek.

Gelukkig voor mij zou mijn fantasie spoedig in volle glorie uitkomen. Het begon allemaal in diezelfde lift, waar ik op een dag met boodschappentas en portfolio onder mijn arm mijn weg omhoog beging. Op de derde verdieping stapte zij de lift in. ‘Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Diana’, en ze gaf me een hand. ‘Aangenaam, mijn naam is Roy’, zei ik terug. ‘Kom vanavond een wijntje bij me drinken, als welkom’, hoorde ik mezelf zeggen. Ze trok haar wenkbrauw op en leek geamuseerd. ‘Dat lijkt me heerlijk, ik ben er rond acht uur, is er een dresscode?’ Ik lachte en zij dat deze outfit voldeed.

Die avond werd er zachtjes op de deur geklopt toen ik net onder de douche vandaan kwam. Snel kleedde ik me aan, ondergoed ontbrak. Diana stond in de deuropening, in een bijzonder geil outfitje; een klein spijkerrokje, een topje en stijlvolle hakken. Ze ging op de bank zitten en gaf mij de fles rode merlot die ze had meegebracht. Ze keek me aan en vroeg of ik zin had om een spelletje te spelen. Ik voelde dat dit de goede kant op ging en liep naar haar toe. Ze stond op en pakte me stevig beet. ‘Laat je gaan, ik weet wat je eigenlijk wil, ik zag je wel naar mijn tieten staren. Jij wil mij net zo hard als ik jou.’ Ze kuste me zachtjes in mijn nek en ik voelde een rilling door mijn lichaam gaan.

Geleid door mijn geilheid ontdeed ik me meteen van mijn broek en T-shirt. Iets te voorbarig, zo vond Diana. ‘Eerst zul je mijn lichaam moeten ontdekken, wereldreizigertje van me. Daarna zul je pas tot je hoogtepunt komen.’ Ik trok haar topje over haar hoofd heen uit en merkte tot mijn grote vreugde dat ze geen BH aan had. Haar tieten waren waanzinnig en haar tepels stonden als strak naar voren. Ik begon haar borsten te kneden terwijl ik met haar tong speelde. Voorzichtig gleed ik met mijn hand onder haar rokje. Precies wat ik al dacht, geen slipje. Ik begon met mijn hand haar poesje te verkennen. Ik glibberde makkelijk naar binnen want haar kutje was heerlijk nat, zo nat dat drie vingers ook gemakkelijk naar binnen gleden. Het voelde heerlijk. Ik bleef haar strak aankijken terwijl zij haar ritme vond. Ik daalde af en begon haar klitje met mijn tong te bewerken. Ze smaakte zo geil en ik vroeg haar wat ze lekker vond. Ze wilde graag dat ik twee vingers in haar grotje hield terwijl ik zachtjes met een vinger bij haar anus naar binnen ging. Ik voelde dat haar kutje zich aanspande en ze kwam heerlijk in mijn mond klaar. Ze kreunde het uit en zei dat ik een natuurtalent was. Ik werd geiler dan ik ooit geweest was en voelde dat mijn lul op knappen stond. Ik moest en zou haar nemen. Ik zette haar op de bank en zei dat ze wijdbeens op de leuning moest zitten. Ik nam mijn lul in mijn hand en duwde die zo diep mogelijk in Diana’s kutje. Hard begon ik te stoten, terwijl we elkaar bleven aankijken. Ik zag de geilheid in haar ogen.

Lang mocht ik echter niet van het neuken genieten, want ze duwde me al snel van de leuning af zodat ik op mijn rug op de bank lag. Ze was zelf alweer toe aan haar tweede orgasme, dus draaide zich om zodat ik haar kutje boven mijn mond had hangen. Ze gebood mij opnieuw te likken. Aan de andere kant nam ze mijn lul zo diep mogelijk in haar mond. Standje 69 zoals ik dit standje nog nooit had ervaren. Ik voelde haar tong overal en het duurde dan ook niet lang voordat we tegelijk klaarkwamen.

We bleven nog even liggen en schonken uiteindelijk naakt het wijntje in waar ze in eerste instantie voor was gekomen. We spraken af om vanaf nu regelmatig een flesje te ontkurken. Tja, ik ben nu eenmaal een echte wijnliefhebber…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.